2021

Reisgenøten

Dieuwertje Blok ontmoet in 6 afleveringen 6 gasten op 6 uitgekozen plekken in Denemarken die passen bij de interesses en achtergrond van de gast. In het programma wordt gepraat over allerlei dingen, worden lokale producten geproefd en is er tijd voor het bezoeken van Deense bezienswaardigheden. Reisgenøten is een feel-good reality programma waar de focus ligt op Deense gezelligheid: 'Hygge'.

 

 

2020

Moon Elixir

Te Paske brengt zijn compositie Moon Elixir uit. 

 

 

Becoming Me(gan)

Becoming Me(gan) is een korte film van Megan van Engelen. In deze absurdistische visualisatie verteld ze haar verhaal hoe het is om 6,5 jaar met een beugel en twee kaakoperaties door het leven te gaan.

 

 

Purgers of the Crystal Watchers (project vanuit Sinusaur)

Een epische soundtrack voor een epische game. Te Paske heeft deze soundtrack gecomponeerd, de game zal in alle waarschijnlijkheid in 2021 gereleased worden.

 

 

 

2019

Velvet Planet

Te Paske brengt zijn compositie Velvet Planet uit.

 

 

Ik Kóm Niet Uit Sri Lanka - documentaire (project vanuit Sinusaur)

Dinja Pannebakker is geboren in Sri Lanka maar geadopteerd toen ze een paar weken oud was. Ze weet niet beter dan dat ze Nederlands is en voelt geen enkele connectie met haar geboorteland. Maar iedereen in haar omgeving lijkt juist trots te zijn op hun roots. Klopt haar overtuiging dat haar identiteit los staat van waar ze vandaan komt?

 

Ik kóm niet uit Sri Lanka zie je elke maandag om 15.00 op het YouTube-kanaal van NPO 3.  

 

In de vierdelige 3LAB documentaireserie 'Ik kóm niet uit Sri Lanka' onderzoekt Dinja Pannebakker het belang van weten waar je vandaan komt. Klopt Dinja’s stellige overtuiging dat haar identiteit los staat van waar ze geboren is?

 

 

Moffenmeid - korte film (project vanuit Sinusaur)

Wies en haar man zijn de Tweede Wereldoorlog zonder kleerscheuren doorgekomen. Maar wanneer haar dochter Nellie op straat wordt kaalgeschoren, omdat ze zwanger is van een Duitse militair, gaat Wies gebukt onder schaamte. Ze wordt geconfronteerd met haar onvermogen om haar eigen dochter te accepteren en komt voor een moeilijke keuze te staan: leven in schaamte of kiezen voor haar kind en kleinkind?

 

 

 

2018

Deep Sea

Te Paske brengt zijn compositie Deep Sea uit. Hij maakte dit tijdens een 16-day challenge waarbij elke twee dagen een compositie gemaakt werd.

 

 

Retro Formula - Retrospective

Op 15 juli brengt Te Paske onder het pseudoniem Retro Formula het album Retrospective uit. Met zijn vriendin (inmiddels vrouw) Marcella van Dijk als zangeres, gitaristen Rabin Breevoort en Jelle van Bemmelen en de Costa Ricaanse saxofonist Sebastian Castro Artavia is dit een van de grootste projecten van zijn loopbaan tijdens de HKU.

 

 

Insomnio: Costa Rica

Te Paske heeft een werk gecomponeerd over over zijn verblijf in Costa Rica in het najaar van 2017. Het is een werk voor fluit, piccolo, fagot, harp, alt-viool en contrabas. Het werk wordt uitgevoerd door ensemble Insomnio met Ulrich Pöhl als dirigent.

Dit werk is in premiere gegaan op 3 juni 2018. Een registratie van deze premiere is hier te bekijken:

 

 

Keuris Ensemble: Farewell, son. May you have smooth sailing ahead.

Te Paske componeert een werk voor twee violen, alt-viool en cello. Het werd uitgevoerd door het Keuris Ensemble in het Muziekhuis Utrecht in februari.

 

 

Kazou Muziektheater

Te Paske componeert muziek voor de voorstelling "Lieverd, kom je slapen". Eind maart gaat deze voorstelling in premiere, onder andere in Theater aan de Rijn.

 

 

2017

Tundra

Te Paske brengt zijn compositie Tundra uit.

 

 

Miss World

Te Paske maakt een arrangement voor het zangoptreden van Miss World-deelneemster Philisantha van Deuren. Het optreden is uitgezonden aan een internationaal publiek.

 

Buma Awards

Te Paske componeert een partituur voor een film, welke is vertoont aan leden van Buma/Stemra.

 

Stichting Buma Cultuur is een instantie die zich bezighoudt met ondersteuning en promotie van Nederlandse muziek. Deze naam bestaat sinds 1 maart 2006, voorheen was het de Stichting Conamus. Conamus is in 1962 opgericht door John de Mol sr.

De doelstelling van Buma Cultuur is om het gebruik van Nederlandse muziek te bevorderen, zowel in Nederland zelf als daarbuiten. De organisatie voert daartoe - samen met een groot aantal partners in binnen- en buitenland - projecten uit die Nederlandse muziek ten goede komen en wordt daarbij ondersteund door de Nederlandse auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra. Buma Cultuur organiseert jaarlijks evenementen zoals het Amsterdam Dance Event, het Noorderslag Festival de Dag van de Nederlandse jazz en de Muzikantendag. Daarnaast neemt men deel aan internationale muziekconferenties om op die manier de export van Nederlandse muziek te bevorderen.

 

 

Retro Formula

Te Paske brengt twee singles uit van het nog niet uitgebrachte album, Chinese Dragon en We've Got to Hold on Now.

 

 


2016

Retro Formula

Te Paske brengt een single en een video-clip uit, genaamd Open End.

 

 

 


Air

Te Paske brengt Air uit. Hij maakte deze compositie toen hij naar Wenen vloog met de KLM.

 

 

2015

Retro Formula

Te Paske brengt zijn eerste full length album uit onder de naam Retro Formula: Old-Fashioned Formulas. Het is te beluisteren Spotify, iTunes, Apple Music, TIDAL, Napster, Vuze, Amazon Mp3...