2018

 

Insomnio: Costa Rica

Te Paske heeft een werk gecomponeerd over over zijn verblijf in Costa Rica in het najaar van 2017. Het is een werk voor fluit, piccolo, fagot, harp, alt-viool en contrabas. Het werk wordt uitgevoerd door ensemble Insomnio met Ulrich Pöhl als dirigent.

Dit werk is in premiere gegaan op 3 juni 2018. Een registratie van deze premiere is hier te bekijken:

 

 

 

Keuris Ensemble: Farewell, son. May you have smooth sailing ahead.

Te Paske componeert een werk voor twee violen, alt-viool en cello. Het werd uitgevoerd door het Keuris Ensemble in het Muziekhuis Utrecht in februari.

 

 

 

Kazou Muziektheater

Te Paske componeert muziek voor de voorstelling "Lieverd, kom je slapen". Eind maart gaat deze voorstelling in premiere, onder andere in Theater aan de Rijn.

 

 

 

2017

 

Miss World

Te Paske maakt een arrangement voor het zangoptreden van Miss World-deelneemster Philisantha van Deuren. Het optreden is uitgezonden aan een internationaal publiek.

 

 

Buma Awards

Te Paske componeert een partituur voor een film, welke is vertoont aan leden van Buma/Stemra. Dit vergroot zijn professionele status als componist aanzienlijk.

 

Stichting Buma Cultuur is een instantie die zich bezighoudt met ondersteuning en promotie van Nederlandse muziek. Deze naam bestaat sinds 1 maart 2006, voorheen was het de Stichting Conamus. Conamus is in 1962 opgericht door John de Mol sr.

De doelstelling van Buma Cultuur is om het gebruik van Nederlandse muziek te bevorderen, zowel in Nederland zelf als daarbuiten. De organisatie voert daartoe - samen met een groot aantal partners in binnen- en buitenland - projecten uit die Nederlandse muziek ten goede komen en wordt daarbij ondersteund door de Nederlandse auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra. Buma Cultuur organiseert jaarlijks evenementen zoals het Amsterdam Dance Event, het Noorderslag Festival de Dag van de Nederlandse jazz en de Muzikantendag. Daarnaast neemt men deel aan internationale muziekconferenties om op die manier de export van Nederlandse muziek te bevorderen.

 

 

Retro Formula

Te Paske brengt twee singles uit van zijn nog niet uitgebrachte album, Chinese Dragon en We've Got To Hold On Now. Ze werden goed ontvangen door critici en werden een groot succes.2016

 

Retro Formula

Te Paske brengt een single en een video-clip uit, genaamd Open End.

 

 


Air

Te Paske brengt Air uit. Hij maakte deze compositie toen hij naar Wenen vloog met de KLM.

 

 

2015

 

Retro Formula

Een mijlpaal. Te Paske brengt zijn eerste full length album uit onder de naam Retro Formula: Old-Fashioned Formulas. Het is te beluisteren Spotify, iTunes, Apple Music, TIDAL, Napster, Vuze, Amazon Mp3...