Te Paske begon met componeren in 2014. Op eenjarige leeftijd begon hij met pianospelen, terwijl zijn moeder hem op schoot hield. Zijn liefde voor muziek kwam tot een nieuw hoogtepunt toen hij zijn eerste cassette-recorder kreeg voor zijn derde verjaardag. Hij keek gitaarakkoorden af van zijn juf op de basisschool. Hij nam zang- en pianolessen voor tien jaar, nadat hij met drummen was begonnen.

 

Omdat Te Paske zich niet wilde binden met een specifiek instrument wist hij dat hij niet naar het Conservatorium wilde. Echter, toen hij besloot te gaan componeren nadat hij een ICT-studie en twee geluidsopleidingen had afgerond viel er veel op z'n plek. Helemaal toen hij hoorde van Muziek & Technologie aan de HKU. Hij is met succes toegelaten en startte in 2015. In 2019 studeerde hij af en verdiept zich verder in compositie via de master van Muziek & Technologie.

 

Begin 2019 richt hij samen met drie componisten de VOF Sinusaur op, waar hij componeerde voor diverse mediaproducties. Omdat Sinusaur zich specialiseert in game music, ging hij weer zijn eigen weg en richt zich in 2020 weer op muziek voor lineaire media en autonoom werk.